Palautteet

”Katrin osaavissa käsissä sain tietoa kaukaisista, vähemmän tiedossani olleista sukulaisistani Pohjanmaalla.”
Terhi Panula

”Paljon kiitoksia isän ja äidin sukujen selvittelystä. Löytyi mielenkiintoista tietoa ja osaavan tutkijan ansiosta tieto jäsentyi hienoksi sukutauluksi. Sukututkimus vaatii kärsivällisyyttä ja asiakkaan kysymykset ja niihin vastaaminen myös. Katrilla on taitoa ja kärsivällisyyttä.”
Eija Jarva

”Sain Katrilta asiantuntevaa ja nopeaa palvelua sukuni salojen selvittelyssä. Hänen ansiostaan äitini sai kauan kaipaamaansa tietoa isovanhemmistaan.”
Marja Vuorio

”Suuri kiitos Katrille lähisukuni selvittämisestä. Sain tietoa nopeasti ja joustavasti sekä vastauksia kysymyksiini, joiden selvittäminen olisi itselleni ollut hankalaa ellei mahdotonta.”
Merja Kirjavainen

”Olit aidosti kiinnostunut asiasta ja laitoit myös sivutietoa eikä vain pelkkää faktaa, vähän moitteita voisi sanoa viimeisten tietojen puutteellisuudesta kuten tuli ilmi puuttuvien isän sisarusten osalta sekä toisen suvun osalta, mutta kokonaisuudessa erittäin tyytyväinen.”
Jussi Nevala

”Kiitän ratkaisevasta työstäsi, tämä antoi mielessäni pyöriviin kysymyksiin vastaukset.”
Anneli K

”Katri teki todellisen ammattimaisen ottein meille laajan selvityksen. Hän ei pysähdy ongelmien edessä vaan löytää keinot pureutua sukututkimuksen haasteisiin tulkitsemalla sitkeästi ja yksityiskohtaisesti ajoin erittäin vaikeasti luettavia kirkonkirjoja ja löytämällä luovasti uusia tietokantoja.”
Christine Relander

”Otin yhteyttä ulkomailta Katriin ja yhteistyö sujui loistavasti ja erittäin nopeasti. Sukuselvitys eteni ja jos oli pulmia niin Katri otti nopeasti yhteyttä, itse asun jo yli 50 vuotta ulkomailla. En ollut tottunut että Suomessa asiat sujuvat niin nopeasti ja ennenkaikkia niin mutkattomasti. Lopputulos on onnistunut oikeastaan suuremmoinen, parempaa ei voi saada aikaiseksi, siis kova kiitos sinulle.”
Heikki V.

Lue myös tekemäni sukututkimus ja haastatteluni:
Hollywood-tähti Leslie Mann onkin Savosta.